PAARDEN ZEGGEN MEER STAAT VOOR COACHING ZONDER TOEVOEGINGEN.
TERUG NAAR DE BASIS.

TERUG NAAR “HIER EN NU”.
HIERBIJ WORDT GEBRUIK GEMAAKT VAN PAARDEN ALS COLLEGA COACHES OM HET PROCES TE BEGELEIDEN.

Puur

De theorie achter mijn vorm van coaching is dat iedereen diep van binnen in staat is zijn eigen obstakels op te ruimen.
In de huidige maatschappij vallen soms deuren dicht die ervoor zorgen dat we de oplossing even niet kunnen zien. Ik begeleid het om samen met de paarden deze deuren weer open te krijgen.

Paarden

Alles op je eigen tijd. Als coach geef ik geen invulling maar aanvulling. Ik geloof in een oplossing- en ervaringsgerichte werkwijzen. We werken altijd naast het paard zodat ervaring met paarden geen rol speelt.

Coaching

Een laagdrempelige manier van coachen die geschikt is iedereen. Individueel of in team verband, je bent welkom vanaf de leeftijd van 6 jaar. Kinderen, gezin, samen met je beste vriend / vriendin of met je hele team. Het is allemaal mogelijk. Alle sessies zijn maatwerk, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

In de sessies werken we met één of meerdere paarden.
Als er een concrete coach vraag is gaan we daarnaar kijken, maar ook zonder vraag kan een sessie nieuwe inzichten brengen. In de sessies is niets goed of fout.
Geen sessie is hetzelfde omdat geen mens hetzelfde is. Iedere sessie is uniek.
Als coach heb ik een rugzak aan activiteiten die we kunnen gebruiken al naar gelang de vraag en het verloop.

Kinderen

Paarden zijn voor kinderen een veilige en speelse manier om achter antwoorden te komen of om nieuwe gedragingen te testen. Last van faalangst? ADHD? ASS? Het maakt voor het paard -en voor mij- niets uit!

Samen gaan we onderzoeken wat er allemaal wel kan! Door te doen, buiten te zijn en samen met de paarden te werken komen we tot nieuwe dingen.

Ik werk volgens verschillende methodieken en kan zo (bijna) altijd aansluiten op de behoefte van het kind. Één op één of in -klein- groepsverband. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, een intake is altijd vrijblijvend!

Pony Power Voor Kids

Vanaf eind januari 2019 start de Pony Power voor Kids. Pony Power voor Kids is een unieke sociale vaardigheidscursus voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar. De methode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei. Dit doen we samen met de shetlanders Pien ook de quarter’s Slash en Donna helpen ons af en toe.

Op een speelse manier werken we aan concrete doelen en het – verder- ontwikkelen van sociale vaardigheden zoals onder andere: kennismaken, je eigen plekje in de groep, samenwerken en het aangeven en respecteren van grenzen.

Individueel

De eerste stap die we nemen is een intake om af te stemmen op jouw behoefte!

Heb je een duidelijke coachvraag? Of heb je nog geen idee? Voor mij en de paarden is er geen verschil. Alles is maatwerk, geen mens is immers gelijk, geen pad hetzelfde. Ik werk via de gestalt methode waarbij gefaciliteerd wordt dat jij kan doen, testen, proberen en ervaren.

Nieuwsgierig? Een intake duurt ongeveer 30 min, is gratis en geheel vrijblijvend.

Teams en Groepen

Je teambuilding een extra dimensie geven? Een personeelsuitje met net dat beetje extra? In een veilige omgeving, in de buitenlucht je collega’s met andere ogen bekijken. Hoe leuk klinkt dat!
Als coach ben ik gecertificeerd DISC trainer. DISC laat zich mooi combineren met paardencoaching. Alle deelnemers ontvangen achteraf een rapportage met het persoonlijke DISC profiel.

Een sessie leent zich goed om met een groep, team, familie of je beste vriend te ervaren.  Geen vraag of behoefte is hetzelfde, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

IN EEN PAAR WOORDEN:
NUCHTER, EMPATHISCH EN ENTHOUSIAST.

Van horeca tot HRM. Van “met de voeten in de klei” tot management. Ik heb het allemaal gedaan.
Mijn achtergrond ligt in de horeca, het HR werkveld en de jeugdzorg.
Oprechte interesse in mensen en liefde voor dieren zijn altijd de rode draad in mijn leven geweest.  In de wens dat te combineren ben ik terecht gekomen bij eac coaching. Bij de Keulse weg heb ik in twee jaar post HBO de opleiding level 1 coach en een specialisatie kindercoaching gevolgd.
Voeg daar de nodige coachopleidingen, DISC certificering en jaren ervaring aan toe dat brengt me waar ik nu ben.

JAMIE WEBB

info@paardenzeggenmeer.nl

06 15 33 53 15

ADRES (ALLEEN OP AFSPRAAK )

BREDASEWEG 154

4904 SC OOSTERHOUT

Parkeren naast het fietspad, poort gaat alleen elektronisch open

Er is iets mis gegaan. Probeer het nog een keer.

Algemene info

De sessies vinden plaats in de buitenlucht en gaan ongeacht het weer -bijna- altijd door! Zorg voor kleding die vies mag worden en die aansluit bij het weertype.

Draag tijdens de sessies altijd stevige dichte schoenen.

De sessies vinden plaats naast het paard. Een cap of rijlaarzen zijn niet nodig.

Ouders mogen tijdens de intake alles vragen en zien! Daarna vragen we ouders tijdens de sessies het terrein te verlaten of plaats te nemen in de wachtruimte in de schuur.

De locatie in Oosterhout is enkel op afspraak te bezoeken.  Ik werk vanaf een privé stal die niet vrij toegankelijk is. 

Emotie kwartet

Als coach zijn er heel wat tools te koop, toch miste ik er nog een. Een tool gericht op ontwikkeling van emotie herkenning die goed samen met de paarden te combineren was, maar die kinderen thuis ook kunnen gebruiken. Zo is het emotie kwartet spel ontstaan.

Een kaartspel wat op verschillende manieren kan worden ingezet. De emoties Blij, neutraal en boos zijn bijvoorbeeld voorzien van de kleuren groen, oranje en rood om aan te sluiten bij de stoplicht methodiek. Ook kan een kind met zijn ouders alle emoties van de kaartjes uitbeelden, hoe ziet het er uit als je verdrietig bent? Of bang?

Tijdens de sessies kunnen de kaarten gebruikt worden zo ontstaat een leuke speelse transfer van het coachen naar de thuis omgeving.

Het spel geeft de mogelijkheid op een natuurlijke en speelse manier met het hele gezin bezig te zijn met de ontwikkeling van emotie herkenning. Je kan natuurlijk ook een potje kwartetten!

Wil jij graag je eigen emotiekwartetspel? Of meer informatie over de werkwijzen? Neem vrijblijvend contact op!

Facebook

Paarden Zeggen Meer updated their cover photo.
Paarden Zeggen Meer
Paarden Zeggen Meer's cover photo ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
#paardencoaching ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Wat is het mooi

Dat een paard je kan spiegelen. Het heeft mijn dochter goed geholpen. Jamie is een topper. Echt een aanrader. vicky aanraad

Heel inzichtgevend

Heel inzichtgevende coachingsessie ervaren! Jamie is down to earth, en neemt de tijd om tot de kern te komen. Een absolute aanrader ! Koen van der Bie

De sessie heeft me veel inzicht gegeven

De sessie heeft me veel inzicht gegeven. Toen ik naar huis reed, voelde ik echt een soort last van mijn schouders vallen. Het paard heeft me helpen inzien dat sommige dingen niet zo ingewikkeld hoeven te zijn. Het heeft me een andere kijk gegeven op alle gedachtes die ik heb. Heel fijn. Dank je wel Jamie! Annemiek

Individueel en met een team!

Was al voor een sessie voor mezelf geweest, wat aardig wat inzicht gaf. Heb daarna mijn team meegenomen. Super te zien hoe de krachten en kwaliteiten liggen. Was erg de moeite waard. Met dank aan de coaches. Marjo Smobreda

Top!

Nooit verwacht dat je met een coach en een paard zoveel inzicht krijgt over je zelf. Patrick

Wauw! Onder de indruk

Ik ben helemaal ondersteboven. Nog nooit zoiets ervaren! Kan het iedereen aanraden. Jamie is een echte professional! Aniek

Bijzonder

Heel mooi om in samenspel met het paard meer inzicht in jezelf te krijgen. Zeer waardevol en een aanrader. Wilfred van der Meer Klantexperience

Meer zelfvertrouwen

Mijn dochter heeft meer zelfvertrouwen gekregen door haar samenwerking met de dieren. Ze heeft geleerd op spannende momenten zichzelf even terug te trekken en op basis van haar kwaliteiten te kijken wat wel kan. Natuurlijk is het soms nog spannend, maar ze kan er veel beter mee omgaan.